Bestel deze publicatie
annuleerbestel

Tijdschrift over Cultuur & Criminaliteit

Tijdschrift over Cultuur & Criminaliteit
  • ISSN 2211‐9507
  • 3 x per jaar
Redacteuren:Marc Cools (Vrije Universiteit Brussel en Universiteit Gent), Tom Decorte (Universiteit Gent), Ilse van Liempt (Universiteit Utrecht), Hans Nelen (Universiteit Maastricht), Marc Schuilenburg (Vrije Universiteit Amsterdam), Dina Siegel (Universiteit Utrecht), Pieter Spierenburg (Erasmus Universiteit Rotterdam (emeritus) en NIOD), Richard Staring (Erasmus Universiteit Rotterdam), Bas van Stokkom (Radboud Universiteit Nijmegen), René van Swaaningen (Erasmus Universiteit Rotterdam) en Maartje van der Woude (Universiteit Leiden)
Rubriek: Criminologie en veiligheid Criminologie
Icon_magazine papier & online | € 107,50 (excl. btw)
Icon_magazine online | € 80,00 (excl. btw)
Icon_online http://tijdschriften.boomcriminologie.nl/tijdschrift/tcc/ Bekijk

Het Tijdschrift over Cultuur & Criminaliteit is een onafhankelijk peer reviewed tijdschrift dat voor het Nederlandse taalgebied op een intellectueel scherpe, eigenzinnige en avontuurlijke wijze een hoogstaande bijdrage wil leveren aan het wetenschappelijk debat op het terrein van criminaliteit, cultuur en media. Het tijdschrift positioneert zich op het snijvlak van sociaalwetenschappelijke disciplines, recht, filosofie, muziek, kunst en economie en bespreekt mondiale contexten, alsook de lokale, historische en culturele inbedding van deviant gedrag, criminaliteit en de maatschappelijke reactie daarop. Het tijdschrift stimuleert het inzenden van bijdragen op basis van uitdagend en vernieuwend empirisch onderzoek, evenals kritische reflecties over theorie en praktijk.

Bezoek nu ook onze Facebookpagina, klik hier

Redactiesecretariaat
Vragen aan de redactie kunt u mailen naar Wieneke Matthijsse, w.matthijsse@uu.nl.

Abonnementen

Met ons papier & online abonnement ontvangt u gedrukte nummers, een e-mail attendering, én u kunt online het archief en nieuwe artikelen doorzoeken en raadplegen. Het is echter ook mogelijk alleen een online abonnement af te sluiten.

Studenten
Er is voor studenten een speciale abonnementsprijs beschikbaar. Voor meer informatie hierover, neem contact met ons op via tijdschriften@boomdistributiecentrum.nl

NVC-Leden
NVC-leden ontvangen dit tijdschrift nu tijdelijk een jaar lang voor slechts € 59,00. Voor informatie, mail naar sales@boomdenhaag.nl 

Pay per article
Op zoek naar een los artikel, maar u wilt niet meteen een abonnement afsluiten? Voor een vast bedrag van € 17,50 (excl. btw) koopt u 24 uur toegang tot een artikel naar keuze en kunt u het binnen dit tijdsbestek in PDF downloaden en printen, zonder een abonnement te nemen. 
Ga voor het kopen van een artikel naar http://tijdschriften.boomcriminologie.nl

stichting IVMV januari 2016

'Over gemak en ongemak van kunst als bron in religie en criminologie' door Heidi de Mare

Bekijk de bijlage
De AS (Anarchistisch Tijdschrift) 20 november 2011
Bekijk de bijlage

Inkijkexemplaar

Bekijk in de bijlage het nulnummer van TCC.